Welkom bij het Wonderlab der Fantasie
Te bewonderen in onze entreehal

Maak kennis met de legendarische Professor Tijdloos en zijn helpende Wondernemers. Ze zijn druk bezig om de meest fantasievolle uitvindingen te ontwikkelen in het magische Wonderlab!

Een plek waar de tijd niet bestaat, de ruimte dichterbij is dan je denkt en je de planeten bijna kunt aanraken. Fantasie komt hier tot leven en de mogelijkheden zijn oneindig.

Sinds het afgelopen jaar de hele wereld op zijn kop staat, zijn we nu meer dan ooit toe aan de warmte en het samenzijn van Kerst..

Wat zou het toch fijn zijn om dit najaar even te vluchten naar een plek waar alles anders is. Waar de tijd niet bestaat en het universum ons altijd toelacht. Zodat we samen kunnen genieten van een onbezorgde kerstperiode.

Dwaal rustig rond in het Wonderlab en ontdek de diepste geheimen van professor Tijdloos en zijn Wondernemers. Wie weet kun je wel een glimp opvangen van onze onbezorgde toekomst…

Intratuin Halsteren ligt op de Brabantse wal, op de grens met Zeeland en Vlaanderen. Van een klein winkeltje aan huis is de winkel uitgegroeid tot één van de grootste Intratuin van Nederland. Bij Intratuin Halsteren kun je terecht voor maar liefst 25.000 m2 overdekt winkelplezier. Alles is aanwezig om huis en tuin gezellig aan te kleden en te onderhouden. Je vindt in ons assortiment planten, hardwaren, tuinmeubelen, sfeer en kerst gerelateerde producten. Ons vriendelijke en deskundige personeel staan altijd voor je klaar.

Kerstshow bij Intratuin Halsteren 2021