Elk najaar, als het dag na dag donkerder wordt, wordt het bij De Boet lichter en lichter. De kerstshow wordt opgebouwd. Na zoveel jaar is het een echte traditie geworden: van half oktober tot eind december ademt alles in De Boet KERST!

Ben je dol op kerstmarkten en winterfairs? Kom dan zeker een kijkje nemen bij onze gezellige kerstshow. Het is ongelooflijk hoeveel er te zien is. Met sfeervolle kerstmuziek op de achtergrond word je als vanzelf langs de speciale kerstroute geleid. De route voert langs kerstbomen, kerststallen, kerstverlichting, kerstversiering, kerstminiaturen, kersttreintjes, kerstmannen, sneeuwpoppen, kerstballen, ijsbloemen, kerstdecoraties in alle kleuren van de regenboog en nog véél meer! Ga je voor een kleurrijke of witte kerst? Een klassieke of eigentijdse kerst? Hou je van uitbundig of juist van ingetogen? Hoe het ook zij: bij ons voel je je Alice in Wonderland. Hoe heerlijk is het om van kerstsfeer naar kerstsfeer te dwalen en achter iedere hoek nieuwe kerstthema’s, kerstdecoraties en kerstcadeaus te ontdekken?

Bezoekers omschrijven onze kerstshow als een prachtige beleving die ze voor geen goud willen missen. Ook de kinderen kijken hun ogen uit. Zoals bij de levende kerststal, waar ze de dieren mogen aaien. Schapen, geiten, de ezel, de os en vaak nog een ander bijzonder dier, zoals een dromedaris of lama. Prachtig vinden ze het. En de kerstshow herbergt nog meer kinderspektakel. Een indrukwekkende miniatuurstad, dansende ijsberen, een sprookjesprinses in een prachtig decor…. Elke kerstshow halen we alles uit de kast om het jong en oud naar de zin te maken. In de weekenden doen we er vaak nog een schepje bovenop met extra kerstkraampjes, activiteiten en optredens. Zo kun je tijdens de kerstperiode in ons Tuincafé geregeld genieten van zanggroepjes en koren die de mooiste kerstliederen ten gehore brengen.

Ach, we kunnen er uren over vertellen. Maar eigenlijk moet je het zelf beleven en met eigen ogen zien. Kerstmis bij De Boet: dat mág je gewoon niet missen!

Kerstshow bij De Boet, Hoorwoud 2018