Kerstroute in Nederland 2021

Ook dit jaar zijn we op kerstroute door Nederland geweest. De periode is Woensdag 1 december t/m 3 december 2021. Ivm de Corona houden we ons aan de maatregelen, mondkapje voor, afstand houden en je handen desinfecteren.
We gaan een aantal tuincentra langs oa. De Boet in Hoogwoud en Intratuin Duiven.
We overnachten bij Hotel van der Valk Gilze te Tilburg.

We vertokken op Woensdag 1 december. We gaan eerst naar Tuincentrum Osdorp in Osdorp. 

De route die we verder gaan doen is : 
1 : Tuincentrum Osdorp in Osdorp
2 : Tuincentrum Aralia in Hellevoetsluis
3 : AVRI Tuincentrum in Oosteind
4 : Intratuin Halsteren in Halsteren
5 : Intratuin Duiven te Arnhem

Daarna vertrekken we weer naar Drachten toe.

Hieronder kan je de foto’s zien die we gemaakt hebben.

1. Tuincentrum Osdorp

Na Tuincentrum Osdorp gaan we verder met onze kerst reis. We gaan nu naar Tuincentrum Aralia in Hellevoetsluis.

In Tuincentrum Aralia staat sfeer, beleving en service centraal. Met ruim 38 jaar ervaring in de tuincentrum-branche kunnen wij u van al uw wensen voorzien. Wij zijn in 1983 gestart en in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot tuincentrum met een winkeloppervlakte van ruim 6000 vierkante meter. 
Zie ook hun website

Hieronder kan je de foto’s zien die we gemaakt hebben.

2. Tuincentrum Aralia

Na Tuincentrum Aralia gaan we naar onze overnachting. Dit is Hotel van der Valk Gilze in Tilburg. Hier zijn we nog niet geweest dus onbekend terrein voor ons ! We verblijven hier 2 nachten. Daarna is het de bedoeling dat we naar AVRI Tuincentrum in Oosteind gaan. Vervolgens naar Intratuin Halsteren en Coppelmans te Neunen en vervolgens naar Intratuin Duiven.

Maar eest naar Tilburg voor onze hotel overnachting. 

Na een goede nachtrust gaan we op Donderdag 2 December rond 10.00 uur weg en gaan we naar AVRI Tuincentrum toe. Dit is maar 15 minuten rijden ! Lekker dicht bij dus.

AVRI Tuincentrum te Oosteind

Wij willen je van harte welkom heten in ons tuincentrum, een familiebedrijf, AVRI Bloem- en tuincentrum. Wij staan al sinds 1972 voor je klaar en nogal wat verbouwingen later is er veel veranderd. Wij zijn gegroeid van een klein kasje tot een hypermodern tuincentrum. Echter, in sommige opzichten is er in al die jaren ook niks veranderd, wat je ook zoekt, je zult het vinden bij AVRI en je wordt geholpen zoals dat vroeger hoorde, want de klant is koning gebleven! Onze ervaren medewerkers helpen je graag. Je kunt bij hen terecht voor advies en uw al uw vragen. Zie ook hun website

Hieronder kan je de foto’s zien die we gemaakt hebben.

3. AVRI Tuincentrum

Na AVRI Tuincentrum gaan we naar Intratuin Halsteren. We hebben op internet gezien dat het hier ook hele mooi moet zijn met kerst. We zijn in de buurt, dus we gaan een kijkje nemen. Het is inderdaad heel mooi hier. Lekker ruim opgezet. Hier kunnen we wel vakader naar toe met kerst.

Na Intratuin Halsteren gaan we naar Intratuin Coppelmans te Neunen. 

Hieronder kan je de foto’s zien die we gemaakt hebben.

4. Intratuin Halsteren

Na Intratuin Halsteren gaan we weer naar ons hotel toe in Tilburg. Hier hebben we de laatste avond voordat we weer richting het Noorden gaan. Maar we gaan 3 December 2021 eerst naar Intratuin Coppelmans en daarna naar Intratuin Duiven. Vervolgens gaan we richting Drachten.
NB. Voor Intratuin Coppelmans plaatsen we geen foto’s

Hieronder kan je de foto’s zien die we gemaakt hebben.

5. Intratuin Duiven