Kerstroute in Nederland 2020

Ook dit jaar zijn we op kerstroute door Nederland geweest. De periode is Woensdag 2 december t/m 4 december 2020. Ivm de Corona houden we ons aan de maatregelen, mondkapje voor, afstand houden en je handen desinfecteren.
We gaan een aantal tuincentra langs oa. De Boet in Hoogwoud en Intratuin Duiven.
We overnachten bij Hotel van der Valk in Vianen en Duiven.

We vertokken op Woensdag 2 december. We gaan eerst naar Tuincentrum De Boet in Hoogwoud. De Boet in Hoogwoud is een begrip in Noord-Holland en ver daar buiten. Iedereen die het leuk vindt om lekker rond te struinen in ons gezellig tuincentrum.

De route die we verder gaan doen is : 
1 : Tuincentrum De Boet in Hoogwoud
2 : Tuincentrum Osdorp in Osdorp
3 : AVRI Tuincentrum in Oosteind
4 : Intratuin Zevenhuizen
5 : Intratuin Duiven

Daarna vertrekken we weer naar Drachten toe.

Hieronder kan je de foto’s zien die we gemaakt hebben.

1. Tuincentrum De Boet

Na Tuincentrum de Boet gaan we verder met onze kerst reis. We gaan nu naar Tuincentrum Osdorp in Amsterdam-Osdorp

Hieronder kan je de foto’s zien die we gemaakt hebben.

2. Tuincentrum Osdorp

Na Tuincentrum Osdorp gaan we naar onze 1ste overnachting. Dit is Hotel van der Valk in Vianen. Hier zijn we wel vaker geweest dus geen onbekend terrein voor ons ! We verblijven hier 1 nacht. Daarna is het de bedoeling dat we naar AVRI Tuincentrum in Oosteind gaan. Vervolgens naar Intratuin Zevenhuizen en vervolgens naar Intratuin Duiven.

Maar eest naar Vianen voor onze hotel overnachting. 

Na een goede nachtrust gaan we op Donderdag 3 December rond 10.00 uur weg en gaan we naar AVRI Tuincentrum toe.

AVRI Tuincentrum te Oosteind

Wij willen je van harte welkom heten in ons tuincentrum, een familiebedrijf, AVRI Bloem- en tuincentrum. Wij staan al sinds 1972 voor je klaar en nogal wat verbouwingen later is er veel veranderd. Wij zijn gegroeid van een klein kasje tot een hypermodern tuincentrum. Echter, in sommige opzichten is er in al die jaren ook niks veranderd, wat je ook zoekt, je zult het vinden bij AVRI en je wordt geholpen zoals dat vroeger hoorde, want de klant is koning gebleven! Onze ervaren medewerkers helpen je graag. Je kunt bij hen terecht voor advies en uw al uw vragen. website

Hieronder kan je de foto’s zien die we gemaakt hebben.

3. AVRI Tuincentrum

Na AVRI Tuincentrum gaan we naar Intratuin Zevenhuizen. We hebben op internet gezien dat het hier ook hele mooi moet zijn met kerst. We zijn in de buurt, dus we gaan een kijkje nemen. 

Na Intratuin Zevenhuizen gaan we naar Intratuin Duiven in Arnhem.

Hieronder kan je de foto’s zien die we gemaakt hebben.

4. Intratuin Zevenhuizen

Na Intratuin Zevenhuizen gaan we naar onze laatste winkel, Intratuin Duiven

We hebben hier vlakbij ook een overnachting. Dit is wederom een van der Valk hotel. Hier verblijven we 1 nacht. Daarna gaan we weer richting Friesland. Dit hotel staat op steenworp afstand van Intratuin Duiven.

We hebben besloten dat we eerst naar de winkel toegang en daarna naar ons hotel. Het bleek dat het niet te druk was. Erg rustig zelfs. Konden we we het allemaal goed bekijken ! 

Na wederom een goede nachtrust gaan we op Vrijdag 4 December rond 10.30 uur weg richting Friesland. We waren rond 12:30 uur terug.

Hieronder kan je de foto’s zien die we gemaakt hebben.

5. Intratuin Duiven